Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

AYTO’s Michèle over Boudewijn: ‘Ik wist zeker dat we de perfecte match zouden zijn’

'Ik was er nog niet helemaal klaar voor.'

Michèle

Het duurde even maar na een paar zenuwslopende truth booth-sessies, kwamen Michèle en Boudewijn er als eerst achter dat zij elkaars perfecte match zijn. Met Grazia blikt Michèle terug op dit moment en vertelt ze meer over haar tijd met Boudewijn in de honeymoon suite.

Eerste perfecte match

In aflevering zes van Are You The One? was het dan ein-de-lijk zover: de eerste perfecte match. Boudewijn en Michèle waren de eerste twee die dolgelukkig de truth booth uitkwamen. Toch stond Michèle er in de eerste instantie niet op te springen om al de truth booth in te gaan met Boudewijn.

“Boudewijn en ik hadden al veel goede, persoonlijke gesprekken gehad, en daardoor kwam ik er al snel achter dat we heel goed bij elkaar passen”, vertelt Michèle enthousiast als we met haar bellen. Toch wilde Michèle liever nog even wachten, voordat ze met Boudewijn de truth booth inging. “Ik vond het heel spannend om de truth booth in te gaan.”

“In het dagelijks leven vraag je je date namelijk ook niet heel snel om verkering. Ik wist eigenlijk wel zeker dat Boudewijn mijn perfecte match zou zijn, maar ik had het gevoel dat ik er nog niet helemaal klaar voor was. Niet vanwege hem, maar als je een match bent, verlaat je de villa en ga je samen de honeymoon suite in. Dat vond ik een heel spannend idee, omdat Boudewijn en ik elkaar nog helemaal niet één-op-één kenden. En dan ga je opeens met z’n tweeën zo’n suite in, terwijl we eerst altijd achttien anderen om ons heen hadden.”

Honeymoon suite

Hoewel Michèle het nog steeds heel spannend vond, om de truth booth in te gaan, werden haar zenuwen na haar fijne date met Boudewijn toch wat minder. “Tijdens onze laatste date was het zo gezellig. Toen dacht ik: buiten de villa hebben we het vast ook heel gezellig en gaan we elkaar nog beter leren kennen.”

Toen de twee inderdaad een perfecte match bleken te zijn, vertrokken ze dan ook na de koppelceremonie naar de honeymoon suite. “Het uitzicht vanuit onze hotelkamer was onwijs mooi, we hadden uitzicht op zee. Alles was goed geregeld.” Toch was er ook één nadeel. “Door het coronavirus konden we eigenlijk niet echt ons hotel uit. We zaten veel op elkaars lip, maar gelukkig was dat voor ons geen probleem. We zijn allebei lolbroeken die van gezelligheid houden, dus wij vermaakten ons wel.”

Ook leerden de twee elkaar beter kennen. “Het was niet zo dat ik opeens een heel andere kant van Boudewijn leerde kennen; we bleven altijd onszelf, maar we stelden ons wel meer open voor elkaar. Ook waren we net wat meer aan het ouwehoeren; het was gewoon heel gezellig.”

Hoe het nu gaat tussen Boudewijn en Michèle? Dat lees je binnenkort op Grazia.nl. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Are You The One-Boudewijn: 'Ik zou niet voor Maartje hebben gekozen'
Showbizz
  • MTV, Are You The One?